wagmg

wagmg

Dr. Stella Immanuel a gyógyító, a tanító

2020. július 29. - arthurthedent

Szóval a hír az, hogy a doktornő a keresztény mondakörből ollózgat össze világnézetet magának (démonok meg ilyenek) és ezeket terjeszti a közösségi médiákon. Merthogy orvos, odafigyelnek rá élet-halál kérdésekben is. A közösségi médiák meg elkezdték ezeket az arcokat letiltogatni, de úgy tűnik elnöknek, miniszternek azért még megfelelnek. Meg orvosnak is.

Mármint én így foglalnám össze a dolgokat. A konkrét cikk[1] az apropót adta, az csak a történet egy részéről szól, nincs benne, hogy magyarországon a "felelős" politikai elit így gondolja, hogy ha betartjuk az ö könyvük 10 fontos szabályát[2], akkor a világegyetem mágikus erővel rendelkező ura megvéd minket a vírusoktól meg a betegségektől. Messzire mutat ez, egész könyvet lehetne írni róla, nem ez a lényeg.

A lényeg, hogy a koronavírus miatt az egész világon kezd elterjedni az a nézet, amit én már évek óta mondok: ha baromságokat terjesztesz embereket keversz életveszélybe, amire nem fogadhatjuk el azt, hogy "ez az én hitem, ez az én vallásom, neked pedig tisztelned kell". Nem tolerálhatjuk, hogy egyesek az agyukba lévő baromságokkal megöljék embertársaikat, ez ellen közdenünk kell és küzdeni is fogunk. Mármint szeretném, ha így lenne...

A kérdés viszont az, hogy a vallások által terjesztett dolgok közül mit fogunk tolerálni és mi az amit nem. Na, ez a kérdés, ez a nagy kérdés itt kérem szépen! Hadd írjak le néhány kijelentést gondolatébresztőnek meg aztán demonstrálandó, hogy mire is gondolok.

  1. Aki betartja a tízparancsolatot, az nem betegszik meg... tehát felesleges a koronavírus ellen maszkot hordania meg otthon maradnia.
  2. Isten megtiltotta, hogy vérátömlesztést kapj, akkor inkább halj meg és haljon meg a két hónapos csecsemőd is. Abortuszra nincs jogod, de megtilthatod az orvosnak, hogy megmentse a gyerekedet és neked csak arra kell hivatkoznod, hogy te úgy hiszed. Doktor úr, én azt hiszem, hogy hagynunk kéne a kis Józsikát meghalni. Okés, mit tehetnék, ha egyszer ezt hiszi?
  3. Teljesen felesleges megmenteni Pista bácsi életét, ezzel csak azt akadályozod, hogy már akár holnap délre a mennyek országába legyen. (Ez az ún, Teréz Anya okfejtés.)
  4. A fájdalomcsillapító csak árt a tévelygő halandónak, hiszen a borzalmas szenvedés során megtalálta volna a megváltóját, a fájdalomcsillapító miatt azonban nem fogja megtalálni és a pokolba kerül. (Szintén Teréz Anya személyéhez köthető. Szegénykorházakat igazgatott ezen alapelvek mentén.)
  5. Azok akik nem jelennek meg rendszeresen, minden vasárnap embervért inni a nagy tornyú házba, azok erkölcstelenek és ezért a társadalomnak ki kell vetnie őket magából. nem tűrhetjük az ilyen embereket körülöttünk.
  6. Minden a teremtő akarata szerint fog lenni, teljesen feleslegesen erőlködsz azon, hogy az embertársaid életét jobbá tedd, az életüket meghosszabítsd, a szenvedésüket csökkents.
  7. Bűnös dolog a halálos beteget megmenteni, ilyenkor az orvosok istent játszanak.

Nos a kérdés az, hogy ezek közül melyik az, amit a társadalomnak el kellene viselnie és melyik az, amelyikra azt kell mondja, hogy állj, ne tovább, ezt nem toleráljuk. Persze ezek csak példák, ezeket feldolgozni nem elég, olyan szabályok kellenének, amik minden dumáról eldöntenék, hogy szabad -e hangoztatni vagy nem.

Nem könnyű kérdés, ugye? Merthogy ezek a mondatok ölnek, az egyszer biztos, de azért mindent tiltani nem lehet, az is tuti. Akkor?

[1] https://velvet.hu/helyszinelo/2020/07/29/stella_immanuel_koronavirus_covid_osszeeskuves_elmeletek/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

[2] Nos, fenéket, nem az ő könyvük, nem is az ő 10 parancsolatuk, ők csak módosították, de mindegy. Kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít!

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr2116083810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása