wagmg

wagmg

Putyin elvtárs tud róla...

2023. július 18. - arthurthedent

Olvasom, hogy megint megrongálták a Herszon hidat. Az oroszok persze terrorakciónak nyilvánították annak ellenére, hogy a híd maga az orosz sereg legfontosabb utánpótlási útvonalát adja. Nem meglepő... nem is vicces.

Ami meglepő és vicces az az, amit Peszkov sietett közölni a néppel.

A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov arról számolt be, hogy a történtekről tájékoztatták Vlagyimir Putyint. Az orosz elnök utasítást adott a krími irányú közlekedés megszervezésére, valamint a javítási és helyreállítási munkálatok megszervezésére.

Vagyis sietett megnyugtatni az orosz népet, hogy nem kell aggódni, Putyin elvtárs tud róla. Akkor meg nincs mit aggodalmaskodni, hát nem? Amiről ő tud, amin ő rajta tartja a szemét, az el van boronálva. Nincs itt semmi látnivaló...

Ráadásul ugye Putyin elvtárs utasítást adott arra, hogy megszervezzék a közlekedést. Azazhogy kiadta az ukázt, hogy az emberek ne a felrobbantott hídon keresztül induljanak útnak, hanem másfelé. Zseniális! Gondolkodtam, hogy milyen megnyugtató megoldással áll elő, de Putyin elvtárs persze mindig kész meglepni a világot. Utasítást adott, hogy menjenek másfelé.

És arra is utasítást adott, hogy javítani kell a hidat. Merthogy gondolom álltak az oroszok, a szakállukat vakargatták, tanácstalanok voltak. Szaladt a futár Putyin elvtárs utasításaival, mindenki kerülje el a hidat, menjen másfelé, a többiek meg kezdjék meg a helyreállítást mihamarabb. Lenyűgöző figyelni, ahogy egy mesteri elme, egy zseni gondolkodik a világ dolgairól.

Hát ez az egész persze rohadtul úgy hangzik mint annak idején a cucilizmusban magyarországon. Hülyének, gyereknek, elmebetegnek nézték az egész országot, úgy állították be, mintha a lakosságnak szüksége lett volna a bölcs vezető döntéseire, utasításaira, bölcsességére.

Mintha a senekét sem tudta volna senki kitörölni amíg a bölcs vezér, az ország atyja ki nem adta a megfelelő utasítást. Hú... mennyire útáltam ezt! Mennyire megalázó, mennyire lehangoló volt ez, tudni, hogy a hatalmasok szemében én és az összes ember körülöttem csak birka, vágóhídra váró, gondolkodni képtelen, bamba birka.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr4218169363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.07.18. 07:50:15

Bennem pontosan ugyanezek az "eretnek" gondolatok fogalmazódtak meg.

Sosem titkoltam, hogy az oroszoknak szurkolok. Na de b@ßßa meg, ha megtámadnak egy országot, akkor nem kell felháborodni, ha az meg visszatámad.

gigabursch 2023.07.19. 15:39:32

Szerintem itt a sajtósok is kiemelkedően segghülyék.
No meg a kommunikáció sem az, ami felénk dívik.
süti beállítások módosítása