wagmg

wagmg

Pityu, figyu!

2022. március 27. - arthurthedent

Az megvan, hogy Magyarország nem érti a helyzetet, de abban nem vagyok biztos, hogy Pityu érti -e. Mindenesetre most elmagyarázom Pityunak is, hátha hasznára válik. :) Szóval Pityu, figyu!

Az, hogy a NATO lopakodva közelít felétek egy optikai csalódás. Nem közelít, az országok, a városok, az emberek, a népek egy lépést sem közelítenek felétek. Szó sincs semmi ilyesmiről, remélem ezt te is tudod, remélem, hogy egyszerűen hazudsz amikor ezt a közelítő NATO dolgot erőlteted.

Arról van szó, hogy bunkók vagytok. Erőszakosak, bunkók, böszmék, beképzeltek, arrogánsak, pökhendiek. Azok, akiket generációkon keresztül rabságban tartottatok, akikre ráerőszakoltátok az akaratotok egyszerűen nem akarnak veletek játszani. Mert bunkók vagytok, de nagyon.

Viszont ezek az országok ismernek titeket és félnek, hogy ha nem akarnak a ti uralmatok alatt élni, akkor leigázzátok őket. Vagy legalábbis megpróbáljátok. Namost nem meglepő módon, hogy ezek az országok megpróbálnak védelmet találni maguknak, egységbe tömörülni, hátha együtt visszahőkölésre tudnak kényszeríteni. Ezért aztán szerencsételenek rohannak a NATO tagság felé, mert mi a fenét tudnának tenni? Nem megtámadni akarnak titeket b+, hanem egyszerűen azt akarják, hogy semmi közük ne legyen hozzátok. Nem közelíteni akarnának, hanem távolodni. Amilyen messze csak lehet.

Kapj a fejedhez és gondolkozz el azon, hogy nincs Ausztrália ellen védekező szövetség, nincs Franciaország ellenes védszövetség, az országok nem tömörülnek Anglia ellen védekező katonai blokkba, kizárólag ellenetek van ilyen hatalmas védszövetség. Miért? Valami nagy igazságtalanság, ruszofóbia? Nem Pityukám, az a helyzet, hogy ti vagytok ennyire bunkók, egyedül magatokat okolhatjátok.

Meg persze ráadásul még kilóg a seneketek is a gatyeszból. Nincs semmitek, nyomorogtok, nem éltek jólétben. A nyugat biztosítja a mobiltelcsit, menő kocsit, lapostévét, van ebay meg csetrúm, meg minden, nálatok meg a nagy semmi. Ha azt akarjátok, hogy ne maradjatok egyedül a homokozóban, akkor abba kéne hagyni a fenyegetőzést, az erőszakos, bunkó viselkedést, ipart, jólétet, szabadságot kellene teremteni az országotokban, le kellene nyirbálni a korrupciót, a szervezést bűnözést. 

Ja, Pityu, és amikor azt mondom, hogy szervezett bűnözés, akkor azt nyugodtan fordíts le magadnak úgy, hogy "én, meg a haverjaim", ez segíti majd a szöveg értelmezését.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr617790494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása