wagmg

wagmg

A Demeter ügy, katasztrófa

2020. december 01. - arthurthedent

B+, ezt nem hiszem el. A fél magyar internet ezzel a Demeter ügy dologgal van elfoglalva, ezen köszürüli a nyelvét, ezen onanizál. Ki a fenét érdekli? A csávó mondott valamit, egy csomó ember felháborodott, azóta azt elemezgetik, hogy mennyire is kell a művészvilágnak felháborodni. A "nagyon felháborító" és a "rettenetesen felháborító" közt ingadozik a művelt pógár.

Közben b+ összedőlt az Arecibo. Ez már mekkora gáz, összedőlt, nem költöttek rá, be akarták zárni, de meggondolta magát és inkább összedőlt szégyenében.
800px-arecibo_dish_remains_after_collapse.jpg

Ma történt, december 1-én összedőlt... miközben a Demeterrel voltatok elfoglalva!

Száz év múlva, kétszáz év múlva, amikor az őseik barbár koráról beszélnek az emberek ezt bizony meg fogják említeni. Erről fognak emlékezni a mi generációnkra, hogy összedőlt a Arecibo.

Innen ment el az Arecibo üzenet, a világ leghíresebb üzenete, amit idegen lényeknek küldtünk.

320px-arecibo_message_svg.png

Az üzenet, amit idegen lényeknek küldtünk... rajta a Arecibo lilával...

Amikor ezer év múlva idejönnek az idegenek és megkérdezik honnan küldtük az üzenetet, akkor mit mondunk? El voltunk foglalva a baromságainkkal és hagytuk összedőlni?! Ezt a szégyent!

Na jó, akár meg is állíthatjátok a világot, én ki akarok szálni. Bárcsak lenne egy rendes űrhajóm, úgy lelépnék, hogy csak úgy zörögne. :(

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr516311172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása