wagmg

wagmg

Kaptam egy levelet a kormánytól...

2020. július 09. - arthurthedent

Még nem nyitottam ki, de szerintem tudom milyen kérdések vannak benne. Szerintem ilyenek...

1) A kormány azt tervezi, hogy mindenütt terjeszteni fogja, önről, mélyen tisztelt állampolgár, hogy egy csaló gazember, aki igazából alkalmazott, csak úgy csinál, színlel, sompolyog, mintha nem az lenne, mert rohadtul nincs kedve adót fizetni? Ugye ön is azt akarja, hogy ezt terjesszük önről? Ugye akkor is, ha esélye sincs alkalmazottnak lenni, mert az egész megyében nincs ipar?

2) A kormány azt tervezi, hogy önt meglepi 40%-os adóval súlytsa, míg másokat, akik okosba számláznak vagy sok ügyfelük van most békén hagyja. Ugye ön is nagyon szeretne már kilencszer annyi adót fizetni mint eddig? Írja le nekünk mennyire örül!

3) Ugye egyetért azzal, hogy miután kiköhögte a 45% meglepit, nyugdíja azért ne legyen? Ugye megérdemli, ha egyszer olyan ostoba volt, hogy kilépett a magánnyugiból? Ugye, ugye?!

4) A kormány azt szeretné, ha a magánvállalatok fizetnék a 40%-os büntetést míg az állami vállalatok csak csendesen mosolyognának ezen? Ugye ön is szeretné, ha az állami vállalatoknak szabad lenne, amit  a kisökörnek nem? Plusz pontokért írhat arról, hogy milyen érzés kisökörnek lenni!

5) Ugye, hogy milyen jó lenne, ha ezentúl minden egyes magyar vállalkozás sikoltozva menekülne azok elől, akik egyszerűsített adózást választottak? Írja le, hogy miért örül, hogy másodrendű vállalkozóvá vált egy csapásra!

6) Esszékérdés: írjon arról, mennyire örül neki, hogy a magyar kormány és a magyar parlament egy csendes pénteki délután "mindenféle vegyes sz.rok" címmel megszavazta az ötletet, hogy az ön megélhetésének azonnal véget kell vetni! Írjon részletesen arról, hogy mennyi ideig tapsikolt örömében, hogy úgy végeztük ki a munkáját és a jövőjét, mint amikor egy szúnyogot csapunk agyon!

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr315991548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása