wagmg

wagmg

Itt a kemény válaszok ideje, új szabály...

2024. augusztus 02. - arthurthedent

Már sokadszor olvasom, hogy valaki kemény választ ad, kemény üzenetet küld. Ha beírom a gugliba, hogy "kemény választ", akkor számtalan találatot kapok. Népes listát, ahova Szijjártó, Putyin, Zelenszkij is felkerült. Mindenki, aki számít. A lista szerint mindenki adott már kemény választ.

Namost új szabály. Ha szájalsz, ha beszólsz, ha szellőzteted a fogaidat, az nem "kemény válasz". Az nem több, mint szájalás, fenyegetőzés, beugatás. Ezt senki se hívja már kemény válasznak, még egy kocsmában sem. 

A kemény válasz az, amikor lerúgják a csávó fejét, átrendezik a fogait a négyszemélyes hamutartóval, szétcsapják a fején az Olaszrizlinget, lefejelik mint vakond a szőlőkarót. Az a kemény válasz.

Stimmt?

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr8018459291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.08.02. 21:17:15

A szívemből szóltál. Engem is jó ideje irritál, hogy így elharapózott a sajtóban a "kemény válasz" és a "kemény üzenet" a címsorokban. Ezzel gyakorlatilag devalválják a kifejezést, másrészt nevetségessé is teszik.

Hovatovább az is "kemény válasz" lesz, ha a válaszadó egy keményet szarik a gatyájába.

arthurthedent 2024.08.03. 08:14:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Hovatovább az is "kemény válasz" lesz, ha a válaszadó egy keményet szarik a gatyájába."

Ezen jót röhögtem, de ja, így igaz. :D

gigabursch 2024.08.03. 17:21:59

Újabb Lályk.

A szájkarate valóbsn nem kemény válasz. Az csak pöcsméregetés.
süti beállítások módosítása