wagmg

wagmg

Orosz katonák csirkét lopnak

2022. szeptember 04. - arthurthedent

Na jó, csak azért, hátha valaki nem tudná. Pedig már mindenkinek kellene tudnia.

Mert ugye a háború első hónapjaiban az ukránok azt mondták, hogy az orosz katonák fosztogatnak, lopnak, betörnek, éhesek, visznek mindent, amit lehet, de leginkább kajára meg piára utaznak, mert éhesek.

Számomra felfoghatatlan módon a magyarok közül páran mosdatják az oroszokat, azt mondják, hogy szó sincs fosztogató orosz seregről, ez csak a gaz ukrán propaganda. Az oroszok nem tennének ilyet, lopni soha, azok nem olyanok.

Három perc alatt lehet videót találni róla. Három perc alatt! Itt a kedvencem.

Az orosz katonák csirkét zsákmányolnak

Nagyon viccesnek találtam, bár igazából tragikus. Hányszor hallani, hogy "de az amerikaiak sem jobbak", de hányszor?! Hát, azért én még nem láttam olyan videót, ahol az Jimmy az amerikai katona egy méteres léccel verné agyon a csikéket, hogy legyen mit ennie.

Amúgy amíg voltak fosztogatható boltok azokat részesítették előnybe, meg persze a bankfiókokat. Kényelmi okokból, meg persze nem vademberekről beszélünk, kifinomult kultúremberek tulajdonképpen.

Orosz katonák ukrán boltokat, bankokat fosztogatnak

Szóval ha szabad javasolnom nem kell olyan dumákat terjeszteni, hogy az orosz katonák nem éhesek, hogy nem fosztogatnak, hogy ezt csak az ukrán propaganda terjeszti.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr2617923737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiltsál ki te gyökér 2022.09.04. 17:01:04

Aham. Tehát a három alak akik abúzálják a csirkét azok azért oroszok, mert.... jaa, mert te azt mondod.

Aztán az éhező katonák ott hagyják a kolbászt, de jajj, hibáztak, ott van bizony az orosz zászlós pénztárca (vagymiafasz) A legprofibbak is elkövetnek hibákat, így tényleg nyilvánvaló, hogy csak és kizárólag az oroszok lehettek.

arthurthedent 2022.09.04. 17:19:57

@tiltsál ki te gyökér: Nem, nem oroszok. UFOk. Gyíkemberek. Álruhás ukránok. Kizárt, hogy oroszok lennének, hisz azok nem csinálnának ilyet.

tiltsál ki te gyökér 2022.09.04. 22:03:50

@arthurthedent: Nem mondtam, hogy nem csinálnának ilyet, hanem azt mondtam, hogy ez nem bizonyíték.

TE egyébként autista vagy? Komolyan kérdezem. Mert ez a te állításod:
"Az orosz hadsereg éhezik, a katonák éhesek, és fosztogatnak." Erre az a bizonyíték, hogy valahol valakik egy havas udvaron agyoncsapnak egy csirkét. Most szeptember van és az elmúlt 100 év legmelegebb nyara volt, szóval a felvételen hogy lehet havas az udvar? Persze, lehet fél éves a felvétel, de akkor azért az éhező orosz sereg nem halt még éhen? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ezen a remek felvételen miből látszik, hogy nem a hősies azovi légió gyűjti be a vacsorát egy orosz faluban?
Aztán ha tényleg oroszok, tényleg Ukrajnában és tényleg megbugázták a csirkét, akkor ez bizonyíték arra, hogy éheznek? Nem lehet, hogy unják a konzervkaját, amit a Rogyina ad nekik?

A következő videón az éhező oroszok otthagynak egy karomnyi kolbászt, egy szalámit meg egy sonkát is. Elég finnyás éhezők. De persze a bizonyítékot azt sikerül otthagyniuk, a nagy orosz zászlós valamit.

És akkor most a te kedvedért lassan elmondom.
Simán hihető, hogy pár katona berúgja a kisbolt ajtaját, és elviszi a piát meg a csokit. De ez nem elég röhejes hír neked, ettől még nem fog senki szörnyülködni meg olvasni a hülyeségedet. Neked hír kell, lehetőleg olyan, ami minél szánalmasabbá teszi ezeket, tehát előjössz a bugyilopással, a csirkelopással, levonsz olyan következtetéseket, hogy mindjárt éhenhalnak.

Tessék, az éhenhaló orosz hadsereg:
www.youtube.com/watch?v=SxEx3ha_SYI
(persze ez is lehet kamu, máshol felvett videó, bár látszik néhány régi szétlőtt ház is a 2. percnél.

arthurthedent 2022.09.05. 06:25:44

@tiltsál ki te gyökér: "Erre az a bizonyíték, hogy valahol valakik egy havas udvaron agyoncsapnak egy csirkét."

Gondolod, hogy egy ilyen felvétel van? Ennyire nem lehetsz tájékozatlan!

arthurthedent 2022.09.05. 06:27:38

@tiltsál ki te gyökér: "tehát előjössz a bugyilopással, a csirkelopással, levonsz olyan következtetéseket, hogy mindjárt éhenhalnak"

Nem én jöttem elő ezekkel. Azért raktam fel, mert nyilvánvalóan nem jutnak el a hírek a magyarokhoz. Mutatóba itt van pár. És nem mondtam, hogy mindjárt éhenhalnak, ezt megint te hazudtad hozzá.

tiltsál ki te gyökér 2022.09.06. 17:48:07

@arthurthedent:
"Gondolod, hogy egy ilyen felvétel van? Ennyire nem lehetsz tájékozatlan!"
Ugyanez fent van tizenkétszer, más találatot a soldiers steal hen vagy chickenre nem hoz a youtube. Nyilván lehet még hasonló, de nem találtam százával ilyeneket.
Ebből csak az nem derül ki továbbra sem, hogy kik, mikor és hol csinálták amit csináltak.

"Azért raktam fel, mert nyilvánvalóan nem jutnak el a hírek a magyarokhoz. "
Mi a hír? Hogy valakik valahol valamit csináltak?

"És nem mondtam, hogy mindjárt éhenhalnak, ezt megint te hazudtad hozzá."
Idézlek:
"de leginkább kajára meg piára utaznak, mert éhesek."
"Biztos nem azért kergetik a csirkét mert éhesek. :D"

Aki március óta éhezik, az azért lassan éhenhal, nem?
süti beállítások módosítása