wagmg

wagmg

Hogyan hasít a magyar gazdaság?

2022. május 17. - arthurthedent

Ezt mondjuk nem értem. De most tényleg, már vagy három cikket látok arról, hogy milyen szépen hasít a magyar gazdaság, hogy mindenkit lenyűgöz meg minden.

Azt írják, hogy a bruttó éves GDP növekedés 8,2%. Szép. Csakhogy azt is lehet tudni, hogy az éves infláció 9,5%. Akkor ezt most hogyan? Hogyan is növekszünk? Mert akkor mi most mínuszban vagyunk a valóságban nem?

Az egész világ zuhanórepülésben, a gazdaság szűkül, a befektetők paráznak, az oroszok újra moszkvicsot akarnak gyártani, a fél világon árstoppok vannak, a tőzsde a béka segge alatt, nem lesz gáz, nem lesz benzin, ma vettem fém benzineskannát, a kriptó beszakadt, jön az éhínség, nincs napraforgó, nem lesz búza, afrikának sanyi...

Akkor most mi hogyan is hasítunk? Akkor minek is kell örülni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr8617833835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása