wagmg

wagmg

Oroszország hadat üzent... az űrben

2022. április 22. - arthurthedent

Már egy ideje készülök arra, hogy valami vicces cikket írok az oroszokról meg az ő háborújukról. Ilyen perverz humorom van, tudom, tudom. De akárhányszor rákészülök jön valami, ami még kifordultabb mint amit kigondoltam viccnek.

Most éppen úgy döntött az orosz felsővezetés, hogy újabb frontot indít, megtámadja Elon Muskot. Nem, nem vicc, mondom, hogy nem. Kijelentették, hogy lelövöldözik Elon Musk műholdjait Oroszország felett. Ennek fele sem tréfa!

 Nem én mondtam, itt mondják

Mit mondhatnánk erre? Egyrészt ezzel nem támadnak meg egyetlen NATO országot sem, mert Elon Musk "NATO tag" ugyan, de a műholdjait nem NATO ország felett akarják lelőni. Ügyes. A másik az, hogy Musk műholdjai legendásan alacsonyan szállnak, tehát akár még meg is tehetik. Ügyes. A harmadik az, hogy az oroszok már megint eszkalálnak, mindenáron világháborút akarnának, hogy a fene egy meg őket. Ez nem ügyes.

Amúgy meg úgy néz ki, hogy akkor ez egy ellencsapás arra, hogy az ukránok elsüllyesztették a Moszkva cirkálót, merthogy abban szerepe lehetett a műholdaknak. Viszont Moszkva (a város, nem a cirkáló) még most is azt állítja, hogy a Moszkva (a cirkáló, nem a város) csak úgy magától süllyedt el. Mintha kicsit belekavarodtak volna a hazugságaikba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr7817813999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása