wagmg

wagmg

Az ukránoknak nem ugatunk be!

2022. április 06. - arthurthedent

Kedveltem ezt a Szijjártó gyereket, mindig is csíptem a fejét. Amikor úgy kedvem lett volna beszólni valakinek, akkor megjelent és szépen beszólt helyettem. Igen, beszólni azt nagyon tudott mindig is, volt benne tartás, büszkeség, szemrebbenés nélkül beugatott akinek kellett.

De könyörgöm, ember, az ukránoknak most nem ugatunk be, van elég bajuk, az életükért küzdenek, a teljes megsemmisülés ellen, gyilkolják őket, gyilkolják a katonáikat, a civil lakosságukat, nőket, gyerekeket..., ember!

Ha valakinek levágta a villamos a lábát, akkor nem kérjük ki a stílusát és nem emlegetjük fel, hogy mikor akarja megadni a fűnyíró gépünket! Ha a levágott ember igaztalan vádakkal illet minket, akkor szépen félrevonulunk és aki hajlandó figyelni, annak csendben elmagyarázuk, hogy nem is úgy van ám az. Nem állunk oda a mentősök mellé és kezdjük el kioktatni a csávót arról, hogy hogyan is kell a levágott lábú embernek viselkedni meg, hogy miért is tartjuk sértőnek amit mondott két halálhörgés közt.

Hogy miért? Nem, nem azért, mert nem vagyunk parasztok, nem azért, mert szorult belénk egy kis jóérzés, nem azért mert volt gyerekszobánk. Ó nem! 

Azért nem ugatunk be Ukrajnának, mert nem vagyunk a magunk ellenségei és nem akarjuk, hogy mindenki, az egész rohadt bolygó, amerikától a talibánokig, kanadától japánig, de tényleg mindenki csendesen elkönyvelje magában, hogy az a kis szomszédos ország milyen türhő paraszt volt. Azért!

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr6617798769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2022.04.06. 11:44:35

A magyar külügyminiszter "nem ugatott be" senkinek.
Soha.
A magyar álláspontot fejti ki, tárgyal és vezeti a külügyi apparátust.
Akkor is ezt tette, amikor az ukránoknál egy az usa által fiananszírozott, aljas és halálos áldozatokat követelő puccs történt.
Akkor is ezt tette, amikor a puccsisták 2014-ben polgárháborút indítottak a saját népük ellen és aközben is ezt tette, amikor az ukrán törvényhozás jogfosztotta a saját polgárait, köztük a kárpátaljai magyarokat is, majd amikor neonáci gyújtogatás és folyamatos fenyegetés érte a kárpátaljai magyarokat egészen a legutolsó napokig.

Most is ezt tette, amikor a vesztét érző ukrán bohócnak és a hozzánk delegált senkinek naponta voltak olyan durva provokációi, amiket kellő türelemmel és megértéssel kezelt a magyar kormány.
A türelem elfogyott.
Most a külügyminiszterünk a diplomácia udvarias nyelvén és eljárásai szerint fejezte ki a negatív véleményét a hozzánk delegált hülye picsa útján a bohóc gazdájának.

Első lépésként.
Remélem, ha ebből nem értenek lesznek ennél szigorúbb lépéseink is.
Nem szerencsés, ha a bohóc és a csapata összekeveri a porondot a diplomáciával.

ment a józan esze.

boundary 2022.04.06. 14:58:04

@Éhes ló: A hülye Zelenszkij nem érti a szép szót. Ha értené, nem gyilkoltatná az ukrán népet.

Éhesló 2022.04.06. 15:03:48

@boundary: nem csak a bohóccal van gond. A blogger se különb, azt hiszi, ha cenzúráz, igaza lesz.
Téved.

arthurthedent 2022.04.06. 15:43:52

@Éhesló: Nem vagyok hajlandó teret biztosítani a háborús bűnösök propagandájának.

fkv.115 2022.04.15. 12:11:09

Ezzel nekem vegyesek az érzéseim, szerintem rendben van hogy felemlegetjük a kárpátaljai magyarok elleni pogromokat. Egyrészt ki ha nem mi, másrészt mikor ha nem akkor amikor nekik is ugyanúgy fáj, az ellenük folyó hadjárat, mint nekünk az ellenünk folyó ukrán hadjárat. Igenis gondolkodjanak el, hogyha akarnak számítani ránk a bajban, akkor ne tegyenek minket az ellenségeikké. Nem támogatom a ruszkikat, az ukránok után minket is le akarnak igázni (amit hazaárulón kívül más nem támogathat), de megérdemlik az ukránok hogy most mis is ölbe tett kézzel nézzük a szenvedéseiket, ahogy ők is ölbe tett kézzel nézték a kárpátaljai magyarokét. Aztán majd gondolják át a dolgot, és ha tanultak belőle, akkor kéznyújtással közelítsenek felénk, ne köpködéssel, mert még az EU és NATO tagságukba is van beleszólásunk. Nem bírom Viktort, de ezt az egyet jól csinálta, hogy blokkolta az ukránokat. A románokkal is ezt kellett volna tennünk, az erdélyi mgyarokért.
süti beállítások módosítása