wagmg

wagmg

Dmitrij Peszkov, ó, te bunkócska te drága...

2022. január 17. - arthurthedent

Egy ideje figyelem miket művelnek az oroszok, hát mit mondjak, ki tudok akadni rájuk, de nagyon. Persze nem az ukránok pártján vagyok, szó sincs róla. Csak ki vagyok akadva az orosz bunkóságon.

Azt mondta ez a Dmitrij Peszkov, hogy a szankciók (gazdasági megszorítások meg mindenféle embargók ugye) soha nem oldottak meg semmit.

Hát b+, ja! Ellenben százhatvanezres hadsereg odarendelése, háborúval fenyegetés, a diplomáciai kapcsolatok megszakításával való fenyegetés az roppant hatékony mindenféle problémák megoldásában. Oda kell rendelni egy hatalmas hadsereget bombázókkal, tankokkal, nehéztüzérséggel, az a megoldás.

És közben már előre kijelenteni, hogy a gazdasági szankciók nem kóserek. Merthogy az nem jó semmire, az nem oldja meg a konfliktust.

Mecsoda bunkóság Dmitrij öregem, te már valamiféle érmet érdemelsz ezért, az tuti!

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr5916815332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungry horse 2022.04.07. 12:20:14

Peszkovnak igaza van.
Sajnos.
Szégyen ami Európában és az usa-ban folyik.

arthurthedent 2022.04.07. 15:05:58

@Hungry horse: Mindenhova betolod a tetves ruszki propagandát? Miért erőlködsz? Ennyire szertnéd, ha a hazádat lebombáznák a ruszkik és elkezdenék gyilkolni a civileket nálunk is? Vagy csak egyszerűen biztonságba érzed magad és imádod, hogy máshol tömegesen gyilkolják az embereket?

Éhes_ló 2022.04.07. 20:02:19

@arthurthedent: minden mocskos hohol propagandához leírom, hogy a háboró nem előzmények nélküli és a minszki I és II egyezmények be nem tartása, a hoholok tömeggyilkosságai vezettek el ide, ahol most tart a világ.
Azt szeretném, ha a magadfajta háborús uszítók, cenzorok ott harcolnának Mariupolban az azovos nácik oldalán, hogy levadásszák őket, mint a barmokat, ahogy ők tették és teszik az orosz civilekkel.
süti beállítások módosítása