wagmg

wagmg

Miért vannak ilyen őrületes árak?!

2021. január 23. - arthurthedent

Köszönhetően a kis gömb alakú vírusnak rászoktam a hazai internetes boltokra. Vettem szekrényt, faszenet, cipőt, maszkot, töltőtollat, miegymást. Elégedett vagyok.

Persze külföldről már legalább tíz éve vásárolok, a hazai használt holmis lapokat is aktívan használom egy évtizede, eddig azonban amit lehetett kapni a helyi boltokban, azt ott vettem meg. Mostanra először a neten nézek utána szinte mindennek.

Hatalmas a választási lehetőség, megbízhatók a boltok, általában az árak is elég jók a neten. Általában... 

Merthogy időről-időre találok elborult árakat is. Döbbenetes árakat. Mint ez itt ni: draga_001.png

Ér 800 forintot, állítólag 46 ezerért is eladó volt...

Műanyag vacak, kétpálcás, akinek bejön annak megéri... mondjuk 800 forintért. Le van árazva, annyiról, amennyiből szerényebb anyagi helyzetű emberek teljes gépkocsifelújítást szoktak csináltatni. Őrület.

Na jó, ez átverés, beugratás. A weblap egyébként jó, sokat használom, úgy látszik valahogy bekerülnek ilyenek is. Nyilván kamu, de akkor mi a magyarázat a következő aranyköpésre?

draga_002.png

Csendélet maszkkal egy gépkocsi áráért, szűrő nélkül

Namost egy maszkért kérnek félmillió forintot, nincs hozzá szűrő, de legalább a kiszállítás még kétezer. Mi a csoda folyik itt?

Nos én csak egy dolgot tudok elképzelni. Kifogytak, de fenn akarták tartani a weblapon a terméket, hogy ne veszítsék el a termék előéletét. Felemelték az árát valami elképesztően magasra, hogy senkinek se jusson eszébe megvenni amíg nem kapnak belőle újabb szállítmányt. Ha csak így nem...

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr8216400356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neytiri1 2021.05.28. 09:21:45

Ez a maszk, ezen az áron ma is ott van :)

0dzsud0 2021.07.19. 15:47:43

Szívesen olvasnék új postokat.
süti beállítások módosítása