wagmg

wagmg

Új szabály: A férfiak is főzhetnek...

2021. január 21. - arthurthedent

Olvasom az interneten egy modoros kis blogban, hogy a kijárási tilalom miatt a férfiak is rájöhetnek, hogy főzni nem szégyen.

Aha, nemi szerepek! Ha ugyanígy poénkodnék nőkről, akkor kapnék a nyakamba rendesen (jogosan), de férfiakról lehet. Meraférfiak nemfőznek. Merazokilyenek, ígyvanvagynemígyvan?

Nos alárulom, 10 mesterszakácsból 9 férfi. Menjen mindenki fel a gúglira és írja be, hogy "mesterszakács", nézze meg a képeket nyugodtan. 

Szóval új szabály: nem ér azon poénkodni, hogy a férfiak nem tudnak főzni. Tudnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr9316398218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neytiri1 2021.05.26. 14:00:47

Otthon azért kevesebb férfi főz, mint nő. Én nem mondanám, hogy azért, mert a simaotthoniférfiak szerint ez a nő dolga, mert nem minden simaotthoniférfi mondja ezt. De valahogy azért mégis leginkább a nők főznek, hogy ezzel jól jár-e család már más kérdés, a férfiak -legalábbis akiket én ismerek- tudnak főzni, néhány dolgot, és azt nagyon jól, de kevésbé sokféle a repertoárjuk. És azok után, akiket én ismerek, mindig ki kell takarítani a konyhát, mert az már nem fér bele, alkotni szeretnek.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.06.11. 09:37:31

Itt nem a főzni tudás VS nem tudás a kérdés kör eredete. Hanem a főzés mint tevékenység melynek a végén étel kerül az asztalra heti X alkalommal
süti beállítások módosítása