wagmg

wagmg

Reacher

2023. december 15. - arthurthedent

Na, kinn van a Reacher második évad első három epizódja. Ez jó hír, nagy élvezettel néztem az első évadot, a második meg ugyanolyan jó.

Szóval van itt egy érdekesség. A Reacher nem magasröptű, nincs benne túl sok katartikus hevületben fogant kacsos indájú szógyökér. Politikai üzenet sem nagyon van benne, nincs átgondolva és újraértelmezve a modern hallgatóság részére és a jelen társadalom egyetlen jelentős problémáját sem boncolgatja a történet.

Második évad...

Van benne egy Jack Reacher, aki nyomoz és jó sok embernek szétüti az arcát. 

Ja, nem, nincs természetfeletti képessége, csak egy jó nagydarab színizom pacák aki ha tüsszent egyet megszólal a kocsi riasztója. Három Tom Cruise biztos kijönne belőle[1].

És... a sorozat készítői nyilvánvalóan nem akarták megváltoztatni a világot, megváltoztatni a nézőket, előre tekerni a történelem kerekét, csak akartak csinálni egy élvezhető, szórakoztató sorozatot.

Sikerült!

 

[1] Semmi bajom a Tom Cruise féle Jack Reacherrel, nem volt az rossz, de a sorozat azért jobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr7018281665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása