wagmg

wagmg

Schobert Norbert nem hisz a holdraszállásban...

2023. november 12. - arthurthedent

Szóval vicces. Norbi elgondolkodott a holdraszálláson és bemattolta a józan észt három lépésben. Fekete lép három lépésben négy mattot ad.

Azt mondja a nemzet nagy gondolkodója, hogy a holdraszállás nyilván lehetetlen több okból is. Racionálisan végiggondolta, lehetetlen.

Merthogy hogyan vették fel Neil Armstrong első lépését, valaki már ott volt a kamerát tartani? Nagyon komoly keresztkérdés, 3,2 másodperc is kell hozzá, hogy kigúglizza az ember. Kattintani nem kell, a gúgli fel van készülve a nagy kérdésre. A leszállóegység külső szerkezetére volt szerelve egy kamera, ami a létrára volt irányítva. Értjük ugye? Firnyákos NASA szakik előre tudták hol fog az első űrhajós lemászni. Ő-rü-let.

De akkor meg hogyan vették fel, hogy a leszállóegység felszáll, kérdi hazánk nagy gondolkodója. Ott maradt valaki megcsinálni a felvételt? Nos, a gúgli ezt is tudja, az űrhajósok otthagytak egy autót. Autót, amivel furikáztak a holdon és amin volt kamera. Még most is ott van.

De akkor hogy lehet, hogy lobogott a zászló a felvételen, ha egyszer nem volt légkör? Nos, erre már gúgli sem kell, láttam a felvételt, kielemeztem magamnak évekkel ezelőtt ebből a szempontból. A zászló mozog, mert az űrhajósok mozgatják. Nagy ügy...

Van még egy érv, nagy kérdés. Hogyan lehet, hogy utána senki sem ment a holdra? Hogy lehet, hogy egyszer odamentek, utána meg egyszer sem?

Nos, a gúgli a wikipédiára irányít és azon nyomban jelzi is, hogy három év alatt az USA összesen hatszor küldött embereket a holdra. Hat emberes holdraszállás volt. Hat.

Norbi ezentúl megjegyzi[1], hogy szokott beszélgetni az istennel. Merthogy azt elhiszi. A holdraszállást, amiben nincs természetfeletti, amiről ezernyi tanú van, amire tárgyi bizonyítékok vannak, amiről számtalan felvétel van, azt nem. Isten más, az hihető. Valahogy helyére kattinnak a dolgok, nem?

[1] Az eredeti cikk: https://index.hu/fomo/2023/11/11/schobert-norbert-holdra-szallas-fitneszguru-hajdu-peter-frizbi-tv/

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr3918256561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.12. 10:20:18

"bemattolta a józan észt három lépésben."

Lóphast! Fekete kezdett, és már az első lépésben négy mattot adott.

Sóbert Norbi eddig sem nagyon érdekelt, mert a szellemi képességeiről már korábban is sokat elárult. Ez a mostani csak a mogyoró a hab tetején, Kiss Manyival szólva.

A holdraszállast tagadó megmondóembereket megértem, ők előadásokat tartanak idiótáknak, és ebből megélnek. Sóbert Norbi viszont ingyen, önszorgalomból hülye.

"az űrhajósok otthagytak egy autót."

Armstrongék még csak gyalogoltak.

"A zászló mozog, mert az űrhajósok mozgatják."

Felszálláskir viszont a hajtóműből kilépő gázok tényleg meglobogtatták a zászlót, sőt fel is borították.

Na látod, ismét egy olyan téma, Sóbert Norbi szellemi képességei, amelyben egyetértek veled. :)

gigabursch 2023.11.12. 17:25:33

Egyik kedvenc konteóm.

Főleg az összedőlő stúdiós holdraszállós videóval.
Amúgy tök jó, amikor az emberek el mérik engedni a fantáziájukat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.12. 19:21:50

@gigabursch:

Film is készült a témában, igaz, abban a Mars-utazast hamisítják meg: Capricorn One.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2023.11.13. 01:03:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Norbika nem buta. Bármit kitalál hogy reflektorfényben maradjon. Megöregedett, üzlete befuccsolt. Próbál még a celebségéből megélni.

arthurthedent 2023.11.13. 06:28:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Norbika nem buta."

Azért ez a kijelentésed minimum valami bizonyítékokat igényelne. :D Tényleg, miből gondolod?

IdomitottFoka 2023.11.13. 09:42:41

@arthurthedent: Norbi valszeg tényleg nem hisz és tud a holdraszállásban/ról, de valszeg beverekedte magát ezzel vmelyik most forgatásra kerülő celebműsorba, amiért fizetnek neki. Ez ugyan nem bizonyítja h nem buta, de igen h nem hülye.

arthurthedent 2023.11.13. 10:13:07

@IdomitottFoka: Azért azt el kell ismerned, hogy elég buta. Nem csak a holdraszállás, van ott még pár kijelentés tőle ami sokat elárul.

Kedélyes Paraszt 2023.11.13. 11:12:23

Mindenki tudja, hogy ez a nimand egy fosmoslagék szarfaszú purdé. Ki kellene lőni a napba a többi fosadékkal. Elon Musk küzdhetne, hogy akkora repülőt építsen, amibe ez a sok fosadék beférjen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.13. 12:11:27

@Kedélyes Paraszt:

"Ki kellene lőni a napba"

Így igaz, nem is a Holdra, mert onnan eddig még mindenki visszajött.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.13. 12:30:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Egy ún. celebnek a rossz publicity is jobb annál, mint ha már senki nem beszélne róla.

arthurthedent 2023.11.13. 16:42:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Így igaz, nem is a Holdra, mert onnan eddig még mindenki visszajött."

Én nem! Igaz, én még oda se mentem. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.11.13. 17:43:03

@arthurthedent:

Már megint trollkodsz. :DD Visszajönni csak az tud, aki odament.

fkv.119 2024.01.14. 03:00:12

Gyanítom a Hold se hisz Norbikában.
süti beállítások módosítása