wagmg

wagmg

Prigozsin és a szüzek

2023. július 27. - arthurthedent

Félreértés ne essék, nem kedvelem Prigozsint. Bűnöző, gyilkos, attól, hogy történetesen Putyin ellen ment még nem kell kedvelnem. Az ellenségem ellensége nem a barátom, a barátaimat megválogatom. Szóval...

Nyilvánvalóan várható volt, hogy elkezdik lejáratni Prigozsint miután elindult, hogy elfoglalja Moszkva szép városát. Azt is lehetett tudni, hogy előbb mindenféle apró hírek lesznek, megpróbálják, hogy a nép mire vevő. Amikor a hazugságokból az ínyenc orosz nép kiválogatja a neki tetsző sztorikat elkezdődik a sulykolás. Ismételgetni fogják, megerősítik, kiszínezik. Átveszik, lemásolják, megvitatják.

Azt is lehetett tudni, hogy a hazugságok nem lesznek valami kifinomultak. Felesleges bonyolítani, előkerül valaki, aki éppen most akarja elmondani, hogy Prigozsin sátánista, gazember, áruló, kicsi a pénisze, meg ilyenek. Oroszhonba elmegy.

Lehetett tudni. Arra viszont mondjuk nem számítottam, hogy a magyar sajtóban lesz olyan, aki már az első körben benyeli, mint kacsa a nokedlit. Megjelenik valaki oroszországban, jön a semmiből, elmondja, az orosz sajtó megírja a magyar sajtó szemfüles munkatársa meg már másolja is. Nem mondja, hogy "azért ez fura", nem mondja, hogy "nehéz elhinni", nem mondja, hogy "megbízhatatlan", egyszerűen csak ismétli. Mintha hír lenne.

A kórházban tudták, hogy a szűzlány Prigozsinnak lesz. Mert miért ne tudták volna, nehogy már egy ilyen minden hájjal megkent bűnöző, mint Prigozsin tudná tartani a száját. Megmondják a lányoknak előre, hogy Prigozsinhoz mennek, mert miért ne mondanák meg, a privát hadseregek urainál első az átláthatóság, az őszinteség. Samponnak nevezi a lányokat, mert miért is ne, hisz az ékes orosz nyelvnek nicsenek cifra szavai amit fel lehetett volna használni. 

Hogy a fenébe lehet egy ilyen hírt kritikátlanul átvenni?

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr6718180129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.07.27. 13:41:45

Ez hír a magyar(?)(országi) sajtónak.

Az, hogy a magyar oktatás és tudomány egyik legnagyobb professzora 2023. júl 13-án megbékélt és most szombaton lesz a temetése, aki emberként egyben varázslatos jellem volt, nem hír.
Semelyik sajtónak sem.
Ez az igazi szégyen!!!
süti beállítások módosítása