wagmg

wagmg

Új Futurama a Hulun

2023. július 25. - arthurthedent

A cím mindent elmond, tegnap kijött a Futurama új, eddig nem látott része, a nyolcadik évad első epizódja. 

Az itt olvasható lista alapján az elkövetkező hetekben még vagy kilenc epizód érkezik. A történet ott folytatódik, ahol az utolsó epizód befejeződött, még szerencse, hogy Fry és Leela univerzumában megállt az idő, szóval nem öregedtek meg. 

Matt féle overbite... 

Aki nem tudná esetleg a Futurama egy sci-fi paródia rajzfilm, amit ugyanaz a Matt Groening neve fémjelez, aki a The Simpsons sorozatot csinálja. Sőt, a Disenchantment és az ő munkáját dícséri. A Simpson család a mi világegyetemünkben játszódik, a Futurama ezer évvel a jövőben, a Kiábrándult királylány pedig egy fantasy világban. 

Mondom, overbite...

A Futurama a kedvencem, rengeteg a sci-fi utalás, sokszor elmés, ötletes, trükkös sci-fi történetekkel. Időutazás, robotok, idegen lények, űrdarazsak, értelmes bélflóra, jó dumák. Komolyan mondom némelyik Futurama epizódnak jobb a sztorija, mint a mostani blockbuster moziknak, úgyhogy csak javasolni tudom.

Hehh, már azt hittem, hogy soha nem látod új Futurama epizódot, most meg hirtelen úgy érzem, mintha újra fiatal lennék. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr9518178939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.07.26. 07:28:48

Sose láttam egy részt sem belőle.
Van magyar szinkronnal?

arthurthedent 2023.07.26. 08:50:41

@gigabursch: Sajnos nem tudom, de igen valószínű, hogy van, mert már elég régóta megy és igen népszerű.
süti beállítások módosítása