wagmg

wagmg

Ha Putyin sakkozna...

2022. október 31. - arthurthedent

Most úgy hirtelen eszembe jutott, hogy milyenek lennének a híres/hírhedt emberek a hétköznapok során. Milyen lenne Putyinnal sakkozni?

1. Kijelentené az elején, hogy ő van a fehérrel, fekete bábuk meg nincsenek is. Azok fehér bábuk, akiket megtévesztettek, hisz nincs is olyan szín, hogy fekete, az csak egy kicsit hibás fehér.

2. Ha a kezedet a sakktábla felé nyújtod közölné, hogy ha megérinted a gyalogodat, akkor azzal átlépsz egy vörös vonalat, amit ő nem engedhet meg. Ha tiltakoznál ez ellen közölné, hogy te nem érted az orosz lelkületet, az orosz gondolkodást, úgyhogy kussolj.

3. A meccs előtt közölné, hogy neki 1970-ben a nagyapád megígérte, hogy engedni fogod nyerni. Kijelentené, hogy ha ezt az ígéretet nem tartod be, akkor kénytelen lenne rádgyújtani a házat, mert ő nagyon erős.

4. Amikor leütöd az első bábuját mélységesen megdöbbenne, hisz ő egész életében keményen gyúrt és dzsúdózott is, te pedig egy puhány kis béka vagy.

5. Ahogyan sorra szeded le a bábuit közölné, hogy neki ez volt végig a terve, visszafelé gondolt masírozni és különben is, van még vagy egymillió gyalogja otthon.

6. Mikor már alig van bábuja felhívná az embereit, hogy gyújtsák rá a házat a gyerekeidre. Később közölné, hogy nem volt más választása, különben is te provokáltad.

7. Amikor bemattolod felborítja az asztalt, üvöltözik, lerúgja a fejedet. Ő úgy tudja így kell sakkot játszani. Utána nem érti miért nem akar senki játszani vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr3717967180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alöksz róz 2022.10.31. 16:34:43

a 2. az nagyon adja.
de az 1. pont az a progresszív liberálisok, nem putyin :-)

gigabursch 2022.11.01. 06:32:13

Mivel a népi SzU-ban a sakk szinte kötelező időtöltés volt, főleg egy minimális szellemi szint felett, így ez a cikk szerintem egy erős mellé...

Viszont érdemes megnézni a pontokat, mert ugyan Putyint hoztad példának, de inkább másra illeszkedik.
Ne menjünk messzire, hazai politika:
1) a hazai ballib politikai megmondók. Kb így hülyéznek és megvezetetteznek le mindenkit.
2) kb az összes holokauszt digmázó, de mondhatnám a finnugristákat is
3) Farkas Flórián és kiterjedt rokoni köre, karöltve az uzsorás/végrehajtó maffiával
4) dettó
5) Na, ez már inkább a kéthétrend Sándor
6) Ősszefos.s maradék bukott politikusai
7) úgyszintén...

arthurthedent 2022.11.01. 07:40:23

@alöksz róz: "de az 1. pont az a progresszív liberálisok, nem putyin :-)"

Lehet. Az is lehet, hogy putyin liberális. Na, jó, az nem lehet. :D

arthurthedent 2022.11.01. 07:42:13

@gigabursch: "Mivel a népi SzU-ban a sakk szinte kötelező időtöltés volt"

A humorérzék nem kispolgári csökevény ám. :D

"Farkas Flórián és kiterjedt rokoni köre"

Mondom humorérzék! :D
süti beállítások módosítása