wagmg

wagmg

Én is kész vagyok átvenni a kormányzást

2022. október 21. - arthurthedent

Mekkora hír már ez, az ember tényleg köpni-nyelni nem tud. De most komolyan!

Szóval aki még nem hallotta volna... Dobrev Klára állítólag vagy 25 ország képviselőivel tárgyalt arról, hogy ők egy árnyékkormányt szerveztek és már most át tudnák venni a kormányzást. Csak így, simán. Mintegy kihagyva a szavazazás meg szavazatszámlálás nyűgjét, amire úgy tűnik az úgynevezett "demokratikus ellenzéknek" nincs szüksége. Kiegyszerűsítettek vele... áthúzták a számlálóban is meg a nevezőben is.

Namost lehet szeretni a mai kormányt, lehet útálni, ez most nem erről szól. Arról szól, hogy... hogy is mondjam, hogy az érzéseimet világossá tegyem...

Sokféleképpen át lehet venni a kormányt. Választásokkal, fegyverrel, forradalommal, akár idegen segítséggel. Mindre vannak példák, mindet megpróbálta már valaki, de én úgy látom, hogy Dobrev Klára talált egy új módszert. Valamit, amit eddig még senki sem próbált.

Egyszerűen úgy csinál, mintha megnyerték volna a választásokat 2022-ben, amikor nem is voltak választások. 

Persze, próbálták választásokkal, ilyen ígéretekkel, olyan ígéretekkel, próbálta a férj, próbálta a feleség ("én vagyok Brian és a feleségem is" módszer). Próbálták külön, egyesítve, előválasztásokkal. Nem ment. Így vagy úgy, mindenki döntse el magának mit gondol, de nem ment.

Itt van tehát a zseniális ötlet, csináljunk úgy, mintha ment volna! Kezdjünk el tárgyalni az EU államokkal! Kezdjük el tervezni mit is csinálunk majd! Kezdjünk el ígérgetni, ezt tesszük rendbe, azt tesszük rendbe. Engedelmeskedünk, hallgatunk rátok. Szeretjük az EU-t majd...

Csak azt nem tudom ezek az EU államok képviselői mégis hogy pislogtak erre? Hoppácska, mi? Most akkor két kormánya van az országotoknak? Mi a csoda történik?

Azon filózom, hogy ha a hétvégén lesz egy kis időm én is alakítok egy árnyékkormányt. Hát hisz ha nem kell hozzá választásokat nyerni én is tudnék kormányozni, nem lehet az olyan nehéz! Odajönnének, megkérdeznék, főnök, legyen akkor sajtószabadság? Mondom majd, persze, gyerekek, hogyne, legyen! Aztán mennék sörözni, ennyi kormányzás leizzasztott, küzdeni kell egy kicsit a folyadékveszteség ellen. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr3617959556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása