wagmg

wagmg

A magyarok békét akarnak

2022. április 11. - arthurthedent

Szijjártóval hangos megint a világ. Azt mondja, az emberek békét akarnak, fegyvereket küldeni Ukrajnának pedig ezt a békét veszélyeztetné.

Namost ez körülbelül ugyanaz, amit az ruszkik mondanak, amikor azt hangoztatják, hogy ha nem küldene a nyugat fegyvereket az ukránoknak már régen béke lenne. Nyilván már régen elfoglalták volna Ukrajnát, megerőszakolták volna a nőket, legyilkolták volna a kormányt meg a lakosság egy jelentős részét, elvitték volna az értelmiséget szibériába, megcsinálták volna a munkatáborokat, kirabolták volna az országot és szépen béke lenne ukrajnában.

Pont ezt mondja Szíjjártó is, pont ez a magyar kormány álláspontja is. Mintha az orvos a vonat elé ugrással akarná megakadályozni a hosszú és fájdalmas tüdőrákot. Mari néni, ha már a múlt héten a vonat elé ugrott volna, akkor biztosan nem kapna rákot... hajrá Mari néni!...

Szijjártó úr! Magyarország békét akar? Igen? Vannak fegyverei? Akkor?!

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr10017804451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása