wagmg

wagmg

Orbán úr, itt az idő!

2022. április 05. - arthurthedent

Vége van a választásnak, nagy az öröm és boldogság, ön is örül, én is, az ünneplés is megvolt. Itt az idő!

Itt az idő, hogy Magyarország elítélje az ukrajnai mészárlásokat. Elítélje, hogy összekötözött kezű civileket lőnek fejbe, elítélje, hogy nőket erőszakolnak meg a gyermekeik szeme láttára, elítélje, hogy civileket kínoznak, gyermekeket lőnek le az utcán. Elítélje, mindazt amit az orosz hadsereg horda tesz a civilek megtörésére.

_01_1.jpg

Wikipédia...

Itt az idő, hogy Magyarország terrorizmusnak nyilvánítsa azt, amit nyilvánvalóan terrorizmus.

Itt az idő, hogy Magyarország megnyissa  határait a fegyverszállítmányok előtt. Sokat nem ér, ki tudnak kerülni minket, megnyitni a határokat jelzésértékű lehet csak, arra jó csak, hogy a magyaroknak ne kelljen generációkon keresztül szemlesütve jönni-menni európában. Hogy ne kelljen megkerülni minket.

Itt az idő, hogy Magyarország fegyvereket adjon ukrajnának. Nem sok van, nincs jelentősége annak, amit adni tudunk, megint csak jelzésértékű lehet. Pár mesterlövészpuskát, vagy mittudomén, valamit!

Itt az ideje, hogy magyarország színt valljon és elmondja, hogy leáll a gáz vásárlással, hogy nem vesz gázt és olajat az oroszoktól. Van, ami van, azzal kihúzzuk egy ideig, mire elfogy már úgyis egy másik világ lesz. Vagy Oroszország nem lesz, vagy Putyin nem lesz vagy mi nem leszünk.

Itt az ideje, hogy Magyarország leálljon a műtrágya gyártással. Itt az ideje, hogy megvegyük olyan országoktól, ahol nem orosz gázt használnak. A gázt nem lehet szállítani, a műtrágyát lehet.

Itt az ideje, hogy Magyarország most már tettekben is csatlakozzon az Európai Únióhoz. Papíron már tagok vagyunk egy ideje, éppen elég rágóta, hogy most már tettekben is tagokká válljunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr1517798341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2022.04.06. 11:34:19

Szar ukrán háborús propaganda.
Szerencsére még mindig meddő.
No meg perssze értelmetlen is.
süti beállítások módosítása