wagmg

wagmg

Magyarország nem érti a helyzetet

2022. március 26. - arthurthedent

Nem lehetne rám fogni, hogy ellenzéki vagyok, általában nagyobbrészt egyetértek azzal amit a jelenlegi magyar kormány mond. Általában, mondjuk úgy 80%-ban. Most nem. Merthogy most a magyar kormány szerintem teljesen félreérti a helyzetet, amit Oroszország kényszerített a világra.

Tudjuk, a magyar kormány, Magyarország hivatalos álláspontja az, hogy ebből a háborúból nekünk ki kell maradnunk. Nevetséges...

Képzeljünk el egy pincét, ahol fél tucat fiatal, férfiak és nők a falhoz vannak láncolva. Pár elmebeteg pszichopata egyiküket, éppen megerőszakolja. A többieak kiabálnak, segítségért könyörögnek, fenyegetőznek, átkozódnak, megpróbálnak valamit tenni, bár esélyük az szinte semmi.

Az egyikük (a gyengébbek kedvéért ez Magyarország) folyamatosan azt motyogja, hogy "ebből a nemi erőszakból nekünk ki kell maradnunk".

Figyelj! Nem rajtad múlik! Ez nem olyan, amiből ki lehet maradni, mert persze, ha ki lehetne belőle maradni, akkor mindenki kimaradna[1]. Én nem mondom meg, hogy mit kellene csinálni, vannak rá ötleteim, de nyilván ötletei mindenkinek vannak. Azt azonban jelezném, hogy tragikusan röhejes ez a "nekünk ebből ki kell maradnunk álláspont".

 

[1] A nemi erőszaknak két vége van, az egyik oldal ki tudna belőle maradni, de nem akar, a másik oldal kimaradna belőle, de nem tud. A nemi erőszak szomorúbbik vége az, ahol teljesen abszurd a kimaradásra gyúrni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr7917790246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boar. 2022.03.26. 17:34:10

Nem mindegy, hogy miből maradunk ki?
Mert nagyon úgy néz ki, hogy mi nem csak a konfliktusból de a segítségnyújtásból is kimaradunk, hátha putyingazda megharagszik, hogy a kis ölebe nem harapja meg a postást.
Szánalmas, hogy orbanescu ebből is brüsszel elleni harcot csinál(miközben követeli brüsszeltől a lóvét), ezzel lejáratva a magyarokat az egész civilizált világ előtt.
Megy a terelés, hazudozás. Nem jönnek NATO katonák, mondták még tegnap is. Ja, de jönnek, de csak a Dunántúlra, nem a határhoz, ott majd mi jól megvédjük az országot. Mitől is?
Mert a dróntól nem annyira sikerült, viszont hősiesen kísérgetik a gripenek az utasszállító gépeket amiken kamubombafenyegetés van.
De vitéz katonáink helytállnak a nem létező ellenséggel szemben...majd ha lesz igazi ellenség is, akkor meg visonganak, hogy hol a NATO?
Európa keresi a megoldást, hogy lehetnek leszakadni a ruszki gázról, a köpcös meg dacosan elfordítja a fejét, mert őneki ne mondja meg senki, mit kell tenni. Eközben a szövetségesei szépen otthagyják, lengyelek, csehek szemében már nem szalonképes, most szerbia felé kacsintgat.

arthurthedent 2022.03.27. 08:06:19

@Boar.: Van ebben némi igazság sajnos. Nehezemre esik elismerni, meg árnyalnám a képet, de sajnos amit meg kell magyarázni az már el van bva. :(
süti beállítások módosítása