wagmg

wagmg

Ebay is loosing it? (Az Ebay bukik?)

2020. július 17. - arthurthedent

Ebay is loosing it, or maybe it is just me? In the last months I got a lot of issues with my Ebay bargains. A lot more than before Covid... So is it the world, or is it just me?

Az Ebay bukik, vagy tán csak én? Az elmúlt hónapokban rengeteg bajom volt az Ebay vásárlásokkal. Sokkal több, mint a Korona előtt... szóval az egész világgal van baj, vagy csak velem?

Just now I bought 6 second hand Cisco IP phones. One is completely dead, one hangs up when I pick up the handset, two doesn't even sense the picking up of the handset, one has a very weak sound and very insensitive keys, only one was actually working. The seller asked me to remove the negative and then I got back my money. I am not gonna do that.

Épp most vettem 6 használt Cisco IP telefont. Egy teljesen halott, one szakít, mikor felveszem a kagylót, kettő nem is érzékeli, amikor felveszem a kagylót, egy nagyon halk és nagyon érzéketlenek a billentyűi, csak egy volt, ami tényleg működött. Az eladó kérte, hogy vegyem le a negatív értékelést, akkor visszakapom a pénzemet. Nem fogok ilyet csinálni.

s-l1600.jpg

But the important thing... is it the world or is it me who actually changed somehow. Do I take more risks or what? I had a lot of issues from all over the world, don't getting the parcel, getting the wrong product, getting faulty products, disappearing sellers... everything.

De e lényeg: a világ változott vagy csak én? Nagyobb kockázatokat vállalok, vagy mi? Rengeteg problémám adódott a világ minden tájáról. Nem kapom meg a csomagot, rossz termék van a csomagban, hibás a termék, eltűnő eladók,,,mindenféle.

P.S.: I am experimenting a bilingual post again. I am actually a coder, not a professional translator and not a person who actually has bilingual roots. My reasons are practical, I want people to understand me and what I really want is to see a bilingual comment section. To see how that looks like when it happens.... if it happens.

P.S.: Megint kétnyelvű poszttal kísérletezek. Valójában programozó vagyok, nem hivatásos fordító és nincsenek kétnyelvű gyökereim sem. A okaim gyakorlatiak, azt akarom, hogy az emberek megértsenek és amit igazából akarok, az egy kétnyelvű hozzászóláslista. Hogy lássuk hogy néz ki, ha összejön.

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr2916010336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása