wagmg

wagmg

Izer Norbert kérj bocsánatot!

2020. július 01. - arthurthedent

Na, ez kiverte a biztosítékot, de mind a három fázison egyszerre. Csak röviden... Izer Norbert a következőket nyilatkozgatja:

"A szombati lapszámban megjelent interjúban Izer Norbert azt mondta, hogy több tíz milliárd forint is származhat jövőre az átalakításból. Az összeget azok a nagy cégek róják majd le, amelyek ma színlelt szerződéssel, a kata visszaélésszerű alkalmazásával foglalkoztatják az embereiket - jelentette ki."[1]

Hát öregem sok ezer magyar kisvállalkozót rágalmaztál meg azzal, hogy színlelt szerződéssel csalnak, hogy visszaélnek az egyszerűsített adózással. 

Nem, nem élnek vissza, nem színlelnek semmit! Egyszerűen a jogszabály adta lehetőséggel élnek, az általatok kitalált és megszavazott, életbe léptetett jogszabályok alapján adóznak. Úgy, ahogyan azt ti megparancsoltátok, ahogyan azt ti előírtátok!

Javaslom a következő szöveget:

"Izert Norbert nem kívánta azt sugallni, hogy aki 3 millió forint alatt vállal el egy munkát az becsületes adózó, aki viszont ennél többért állít ki egy számlát az színlelt szerződéssel, erkölcstelen módon, a törvényekkel visszaélve károsítja meg az államot és honfitársait."

Vagy valami hasonlót, értem? 

[1] https://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/adougyekert-felelos-allamtitkarsag/hirek/igazsagossa-teszi-a-kata-szabalyait-a-kormany

A bejegyzés trackback címe:

https://wagmg.blog.hu/api/trackback/id/tr815974438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása